НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Вулић: Штета што бошњачки политичари не виде сву злонамјерност страног фактора, не ради Срба, већ свог народа и БиХ

04/07/2023

Да би водеће западне земље сачувале свој кредибилитет и да им је стало до нормалног живота у БиХ без вјештачки изазваних криза, прво би саме позвале њемачког туристу Кристијана Шмита да напусти БиХ и да грађане ове земље престане психички да злоставља, а домаће изабране политичаре остави да раде свој посао, изјавила је шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

 

– Питање за све земље Запада – да ли Кристијан Шмит има резолуцију Савјета безбједности којом је именован за високог представника у БиХ? Нема, и то сами знају. Као што знају и да БиХ нема високог представника. С тога, било какав атак на Милорада Додика, атак је на српски народ и Републику Српску, јер је он легално изабрани предсједник Српске – нагласила је Вулићева.

Она је у изјави за Срну оцијенила да је бошњачки политички корпус, нажалост, увјерен у добронамјерност међународних фактора, али штета што од дрвета не виде шуму и слијепо вјерују да су им Срби већи непријатељи од странаца који отворено, нимало скривено сахрањују БиХ.

Вулићева је истакла да је бивши и ислужени њемачки политичар Кристијан Шмит све само не пријатељ ове тужне земље.

Она је навела да у његовој земљи нису знали шта ће с њим, па су га послали као стечајног управника, додуше нелегалног, да докусури неликвидну БиХ која је, недомаћинским управљањем својих највећих непријатеља попут СДА, Исламске заједнице и осталих радикалних структура, доведена на руб пропасти.

Уколико се не стане у крај њемачком туристи и његовим профашистичким идејама о уништењу Републике Српске и српског народа, те уколико што прије не напусти БиХ, рекла је Вулићева, остаће упамћен као гробар БиХ који је закуцао посљедни екесер у мртвачки ковчег распале БиХ.

– Нисам сигурна да ли БиХ има више страних или унутрашњих непријатеља који по налогу појединих представника међународне заједнице припремају трагедију која ће имати епске размјере.

Једино што остаје нејасно је то што сви жмуре на историјске чињенице које потврђују да Британци у историји човјечанства никада ни једном народу нису учинили ништа добро, а Нијемци су својим нацизмом и незапамћеним и најгорим могућим злочинима против човјечанства показали да су им други народи потпуно небитни и служе само као топовско месо – нагласила је Вулићева.

Она је указала да је БиХ једна од одбараних држава у којој ће неки нови Черчил све да посвађа па завлада, а неки нови доктор Менгеле да изврши експеримент над овим напаћеним народом.

– Очигледно је да БиХ, у којој је први пут након низа изборних процеса одмах формирана власт, сјело се за сто и почело разговарати о бољој будућности, економији, пројектима, смета онима који живе на муци овог народа и кризи коју вјштачки изазвају. Пустите нас да радимо, да се договарамо, то што сте велике силе не даје вам за право да нас мале угњетавате. И овдје живе људи, дјеца, омладина жељни нормалног живота и рада. Зашто то смета великим силама? Нисмо моћни, али имамо право да живимо – поручила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести