НОВОСТИ

Вулић: Суд БиХ је суд међународне заједнице, а не закона и правичности

11/09/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић истакла је да потврда оптужнице против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора “Службеног гласника” Милоша Лукића није ништа неочекивано, јер је Суд БиХ суд међународне заједнице и страних судија, а не суд закона, правде и правичности.

 

 

– Издржао је српски народ и јаче тортуре, издржаће и ово, а то што појединци мисле да би склањањем Милорада Додика са политичке сцене уништили Српску и претворили БиХ у унитарну земљу, грдно се варају – рекла је Вулићева за Срну.

Она је додала да разни страни мешетари могу да осуђују и муче српски народ на правди Бога и да мијењају Дејтонски споразум како њима одговора, односно њиховим муслиманским пријатељима, али треба да знају да ће Република Српска и српски народ истрајати и побиједити.

– Побиједићемо у инат Јасмини Ћосић Дедовић и разним поданицима дијела међународне србомрзачке заједнице. Институцију предсједника Српске и Републику Српску штитићемо до посљедњег српског покољења. Не заборавите – смо сви ми Милорад Додик! – рекла је Вулићева.

Остале Вијести