НОВОСТИ

Вулић: У Народној скупштини Српске одлучују посланици а не Денис Бећировић

17/06/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић поручила је Денису Бећировићу да су уставне надлежности Народне скупштине Републике Српске дефинисане и познате и о томе шта ће или неће урадити парламент Српске одлучују народни посланици, а не Бећировић, нити они које он позива.

 

 

Вулићева је рекла да је изгледа била у праву када је рекла да се чини да се члан Предсједништва непосредно биран са територије Федерације – најмање бави Федерацијом.

“Он чита и анализира дневне редове и најаве сједница институција Српске. Вјерујем у недостатку сједница Парламента Федерације који се није састајао од избора нове владе. Ви имате неки чудан политички мазохизам у призивању санкција, казни и навикли сте на некакве драме”, нагласила је Вулићева.

Она је навела да Предсједништво БиХ није полигон за увјежбавање политичких вјештина већ озбиљна институција.

“Али полако, схватићете једног дана колико је бесмисленк призивати зло и бавити се другима. Опустите се, субота је, иако чујем од запослених да и суботом долазите на посао, што је похвално ако има неке користи од тога за оне који су Вас бирали”, нагласила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести