НОВОСТИ

Вулић: Зауставите Бећировића

22/06/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да је Денис Бећировић задојен политичком и сваком другом мржњом према предсједнику Републике Српске и комплетном српском народу и Српској, па упорно у својој немоћи призива на одсјецање главе легитимо изабраном предсједнику Републике.

 

 

– Мислиш ли Бећировићу да ће Срби мирно посматрати било какав јуриш на предсједника Републике Српске и институције Српске?! Грдно се вараш ако тако мислиш. Умјесто да сви заједно радимо на превазилажењу разлика и кренемо путем напретка, један од чланова Предсједништва у 21. вијеку подстиче на убиство предсједника Срба. Најблаже речено, бизарно – констатовала је Вулићева.

Реагујући на посљедње срамне медијске иступе Бећировића, Вулићева је у изјави за Срну сугерисала домаћој и међународној јавности да зауставе Бећировића, да престане затрпавати јавни простор саопштењима и пријетњама ка предсједнику Српске и Републици Српској.

– Наставите ли са угњетавањем српског народа и одузимањем демократских права, крај БиХ ће бити искључиво и само одговорност вас из међународне заједнице који подржавате и постичете лузере који јуришају ка унитарној БиХ. Како год ваш расположење било и колико год подржавали да у срцу Европе егзистира муслиманска државица, ми Срби то никада нећемо дозволити. Постоје само два пута – дејтонска БиХ или самосталност Српске – поручила је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести