НОВОСТИ

Вулићева и Којић у Сарајеву са мајицама “Ми знамо шта бранимо. Они не знају шта нападају“

31/10/2023

Сања Вулић, шеф клуба посланика СНСД-а у Представничком дому ПС БиХ, и Милорад Којић, посланик СНСД-а, појавили су се данас на конефернцији за новинаре у згради заједничких институција у Сарајеву са јасном поруком на мајицама.

 

 

“Ми знамо шта бранимо. Они не знају шта нападају“, написано је на мајицама које су носили Вулићева и Којић, са ликом предсједника Републике Српске Милорада Додика, чиме су још једном јасно исказали подршку предсједнику Републике Српске и свима дали до знања да предаје нема.

Како су рекли, ово је и начин да се пружи отпор неуставном раду Тужилаштва БиХ.

Подсјетимо, Тужилаштво БиХ је подигло а Суд БиХ потврдио оптужницу против Додика због непоштивања одлука њемачког држављанина Кристијана Шмита. Осим њега , оптужница је потврђена и против в.д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића. Они су се 16. октобра изјаснили о кривици пред Судом БиХ, односно, рекли су да не разумију оптужницу.

Главни претрес заказан је за 22. новембар.

Као подршка Додику и институцијама Српске, сваког петка се одржава протест „Граница постоји“, у различитим мјестима на ентитетској линији са ФБиХ. Осим тога, у неколико градова Српске су одржани митинзи под називом “Бранимо Српску”.

Вулићева и Којић и овим потезом у Сарајеву поручују да знају шта бране.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести