НОВОСТИ

Вулићева поручила Бећировићу: Крајње је вријеме да се уозбиљиш

06/10/2023

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да јавност сита смарања које им свакодневно приређује Денис Бећировић у жељи да буде битан.

 

 

– Очигледно жељан пажње и важности коју својим радом не може да има, Бећировић је одлучио да купи статив и камеру, па да се снима у кабинету политичког наслијеђа Алије Изетбеговића. Препоручујем му да постане тик токер, мада никоме није интересантан, али кад се већ снима, бар да то не ради бадава – рекла је Вулићева, реагујући на Бећировићев коментар да је доста, како каже, обмана предсједника Републике Српске Милорада Додика у вези са имовином и да она “припада БиХ”.

Вулићева је рекла да је Бећировић очигледно заљубљен у лик и дјело Милорада Додика с обзиром да не прође дан а да га не помене, па почиње безочно да лаже и обмањује јавност.

– Препоручујем му да већ кад је постао бошњачки члан Предсједништва БиХ прочита Дејтонски споразум и научи да да тамо пише да имовина припада ентитетима. То што, у политичком смислу, млађахни Денис покушава да распакује Општи оквирни споразум за мир и прижељкује унитарну БиХ и доминацију бошњачког народа управо је одлика његове незрелости и послушности својим менторима – навела је Вулићева.

Она је позвала Бећировића да је крајње вријеме да се уозбиљи и да одговорно приступи послу који му је повјерен, ако ништа бар због својих бирача који су му указали повјерење у нади да да ће радити у складу са Уставом и законима, а на доборбит свих конститутивних народа у БиХ.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести