НОВОСТИ

Вишковић: Побољшати положај пензионера

13/10/2021

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, разговарао је данас у Бањалуци са предсједником Удружења пензионера Републике Српске Ратком Трифуновићем.

Вишковић са представнцима пензионера

– У отвореном и конструктивном разговору, предсједник Владе истакао је да Влада Републике Српске и Удружење пензионера, већ годинама развијају партнерски однос, заснован на међусобном уважавању и са заједничким циљем побољшања положаја најстарије популације – наведено је у саопштењу Бироа Владе за односе са јавношћу.

Предсједник Владе истакао да је пензионери заслужују најширу могућу подршку цјелокупне друштвене заједнице.

– Влада Републике Српске ће и у времену пред нама, заједно са Удружењем пензионера, активно дјеловати на побољшању положаја пензионера – истакао је Вишковић.

У знак захвалности за подршку недавно одржаном, 20. Шаховском првенству пензионера, предсједник Удружења пензионера Ратко Трифуновић уручио је захвалницу предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковићу.

Због подршке овом првенству, захвалнице су уручене и министру рада и борачко-инвалидске заштите Душку Милуновићу и министарки трговине и туризма Сузани Гашић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести