НОВОСТИ

Владимир Путин у обући произведеној у Српској (ВИДЕО)

21/10/2021

Најмоћнији лидер свијета, руски предсједник Владимир Путин носи обућу произведену у Републици Српској, у погонима Дермала у Котор Варошу и Кнежеву.

 

Владимир Путин

Владимир Путин (фото анимација)

 

Вијест и фотографија да Путин носи баш ову марку обуће, намијењене за планинарење, обишла је свијет.

Руски предсједник велики је љубитељ природе и авантуриста, али у свим приликама веома води рачуна о свом стилу и за себе бира само најбоље. Зато и не чуди вијест да је за једну такву авантуру у природи изабрао ципеле домаће фабрике Дермал, која већи дио својих производа пласира на инострано тржиште.

– Истина је да су ове ципеле произведене код нас. Наиме, ми радимо око 2.500 пари дневно обуће за један познати њемачки бренд Haix. Они се баве углавном прозводњом обуће за војску и полицију, за слободно вријеме, за планинарење, за лов и слично – рекао је Раденко Бубић, власник и директор фабрике Дермал.

 

Видео прилог можете погледати ОВДЈЕ

 

Бубић додаје да су ципеле које Путин носи направљене у Дермаловој фабрици у Кнежеву.

– Ради се о једној дубокој зимској ципели, која се зове Tactical mid. Ципела је врло лагана, јако лијепог дизајна, урађена од најбољих природних материјала. Дакле, јунећи нубук. То је један артикал у самом врху производње коже. Унутра се налази горотекс постава. Ципела је непромочива – навео је Бубић.

 

Вијест да је руски предсједник изабрао баш њихове ципеле није их много изненадила јер годинама, да би задовољили високе стандарде производње, погоне опремају најсавременијим машинама, а користе само најквалитетније материјале које набављају у иностранству.

 

– Ми смо сазнали од наших партнера из Њемачке да Путин носи нашу обућу. Они су нам показали слике овог артикла и још неких које носи у слободно вријеме, у планини, шетањи… и препознали смо да је тај артикал рађен код нас, јер се он само ради у нашој фабрици у Кнежеву, у овој боји и у овом дизајну – истиче Бубић.

За фабрику Дермал, чије је сједиште у Котор Варошу, тек ће се чути. Од идуће године планирају да прошире асортиман производа под својим именом и отворе прву продавницу на домаћем тржишту, у кругу фабрике.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести