НОВОСТИ

Вукановић избјегао војни рок, али је постао експерт за моду (ФОТО)

24/08/2022

Небојша Вукановић, оснивач „Листе за правду и ред“ посљедњих дана у јавности је више познат као војни дезертер. Вукановић је, након што је означен као способан, упутио Захтјев за одгоду служења војне службе, а сада када му и политичка каријера иде низводно, постао је модни експерт.

 

 

Вукановић је на свом блогу јавно прозвао Горицу Додик, ћерку српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Наиме, Вукановић је поставио њене слике и слике одјеће и модних додатака и цијене истих. Судећи по тексту, одлично се разумије у моду, што се не може рећи и за политику.

Да опозиција не бира начине прљаве игре пред изборе, говори и чињеница да ово није први напад на жене из њихових редова.

Вукановићев опозициони, назовимо колега, Бранислав Бореновић прије пар дана такође је на шовинистички начин увриједио женски род.

„Имаш паметнијег посла, ајде неки ручкић спреми, спа, плажа,…“, навео је између осталог Бореновић када је као и Вукановић нападао Горицу Додик.

На ове нападе реаговала и Тијана Тегелтија, супруга савјетника српског члана Предсједништва БиХ Милана Тегелтије.

Тегелтија је у коментарима на Твитеру поставила слику градоначелника Бање Луке Драшка Станивуковића и његових брендираних патика чија цијена је вртоглаво висока.

„Имате градоначелника у Валентино патикама док се слика са дјецом…маните се циркуса! Оставите жене и личне ствари на миру!“, поручила је Тијана Тегелтија.

Небојша Вукановић је изгледа схватио да су му и колеге окренуле леђа, па на све начине покушава да се домогне пажње, па макар то било и обезврјеђивање жена.

Иако потпуно способан и зрео за војску, стручно је избјегао, тачније речено замолио, како пише у Захтјеву.

ФОТО: Фактор магазин

У будућности, можда се ипак опредијели за модну критику, јер се очито боље разумије у цијене Шанел торбица него у политику којом се и коју води.

Коментари

1

The comments are closed.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести