НОВОСТИ

Додик: Избори показали да је Српска здраво друштво

27/10/2022

Ови избори су показали да је Република Српска здраво политичко друштво, да су Срби здрав политички народ, поручио је нови предсједник Републике Српске, на конференцији за новинаре након што је ЦИК потврдио његову побједу.

 

Милорад Додик

Милорад Додик

 

Додик се захвалио свима који су учествовали у изборима и поручио да се сви сада требају окупити око Републике Српске.

“Показали смо да је Српска демократско друштво са свјетским вриједностима које красе велику нацију. Требамо се окупити око Републике Српске. Чекају нас тешка и изазовна времена, не овдје него на глобалном и регионалном нивоу. Мој примарни циљ биће интереси Републике Српске”, поручио је Додик.

Изразио је задовољство што се СНСД понашао одговорно у изборној ноћи.

“Поносан сам на сараднике што нису подлегли еуфорији”, рекао је и додао:

“Народ је своје рекао и драго ми је што је народ своје потврдио на великом митингу, то је била потврда народне воље.Желим да све што су нас обавезали људи ставимо у највиши ранг својих приоритета”, рекао је Додик и позвао све политичке факторе на сарадњу.

“Као предсједник Републике покушаћу да будем свим грађанима. Позивам све политичке факторе на стабилност и мир, на сарадњу, на разумијевање. Требаће нам доста умјећа да сви заједно разумијемо о чему се ради у наредним временима и да на тај начин заједно прођемо кроз ово тешко вријеме у миру и стабилности. Да на тај начин стабилизујемо наше животе, нашу економију, нашу Републику Српску”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести