НОВОСТИ

Додик: Издаја БН телевизије може значајно да кошта Републику Српску

11/08/2021

БН телевизијска кућа годинама напада мене и моју породицу, али ово је превршило сваку мјеру, овдје се ради о Републици Српској, изјавио је за РТРС српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

 

Милорад Додик

српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик

 

 

Вијест коју су објавили медији у Сарајеву и поједини у Републици Српској, да је наводно синоћ одржана телефонска сједница овог тијела на којој је, наводно, прегласавањем српског члана, руководству Централне банке БиХ продужен мандат, оштро је демантована из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

„Никаква сједница није одржана. Невјероватна је инспирација тих који покушавају да лажима одрже причу, створе један имиџ и растуре једно јединство. У томе предњаче БН телевизија и њен власник“, изјавио је Додик.

Додик је поручио да, и поред чињенице “да смо око 8.30 часова све то демантовали, они су и даље остали да вјерују Комшићу и његовим подметачинама и сарајевском Кликсу. Сад се испоставило да те сједнице није било”.

Био сам на трибини у Београду и видио сам изјаве Мирка Шаровића. Када сам изашао са трибине, то је било скинуто са БН сајта шо значи да је манипулација и лаж – рекао је Додик.

Додик је нагласио да је БН телевизија једна издајничка кућа.

„Срби морају да знају да су они у функцији бошњачке политике, да су плаћени за своју издају и да та издаја може значајно да кошта Републику Српску. Нека народ суди о томе“, поручио је Додик.

Извор: РТРС

Остале Вијести