НОВОСТИ

Додик честитао рођендан Путину

07/10/2021

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је рођенданску честитку предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину, пожељевши му много успјеха на личном и професионалном плану.

 

Додик-Путин

Додик-Путин (фото:rsmoscowoffice.ru)

 

– Велика ми је част и задовољство да Вам у име Републике Српске, српског народа, као и у своје име упутим најтоплије честитке поводом Вашег рођендана. Изражавам посебно поштовање за Ваш посвећен рад, заснован на јасној визији и неизмјерној енергији истинског лидера, захваљујући којем Русија остварује огроман утицај на токове међународних односа, чувајући мир и стабилност у свијету – истакао је Додик у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ изразио је и захвалност предсједнику Путину и Руској Федерацији на принципијелном ставу у вези са поштовањем међународног права, што је ова земља показала безброј пута у Савјету безбједности УН-а као и у случају нелегалног именовања високог представника за БиХ, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Наша два братска народа спајају нераскидиве историјске, културне и духовне везе. У најизазовнијим временима, помоћ Ваше државе и народа није изостајала, на чему смо Вам неизмјерно захвални. Уз искрене жеље за Ваше добро здравље и успјехе на свим пољима, као и за добробит и благостање братског руског народа, примите изразе мог дубоког уважавања – навео је Додик у честитки.

Предсједник Русије Владимир Путин напунио је данас 69 година.

Остале Вијести