НОВОСТИ

Додик: Једна хармоника успјела да изведе на чистац опозицију и открије њихово право лице

19/10/2021

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да је гледао и Младена Иванића, и Мирка Шаровића и Бранислава Бореновића како без имало стида интересе Републике Српске замјењују пробосанском политиком, али да ни тада ни сада није говорио да нису нормални нити да га је стид шта раде.

Милорад Додик

– Говорио сам да је то што раде издајнички чин према Републици Српској и опасна политика. Да сам имао намјеру јуче да их све изведем на чистац вјероватно не бих успио како је успјела једна хармоника. Мени је и јуче било жао на шта су спале те пробосанске припејд партије – истакао је Додик упитан да прокоментарише салву оптужби опозиције да српски члан Предсједништва БиХ, како су рекли, није нормалан и да га се стиде након што је увео хармоникаша у зграду Предсједништва БиХ у Сарајеву и запјевао српске пјесме.

Додик је нагласио да је срамота продати фискални суверенитет Републике Српске, што је урадио Иванић и ПДП, па се хвалити тиме и много чега још што је издашно давао па се хвалио.

– Ево да и ја будем мало у тренду па да кажем да је и мене било стид на шта је спала опозициона сцена Републике Српска да јуче чека шта ће рећи СДА и Жељко Комшић да би се и они огласили и поновили њихове ријече – истакао је Додик.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести