НОВОСТИ

Како сарајевски медији синхронизовано са БН ТВ руше српско јединство?

11/08/2021

Како сарајевски медији синхронизовано са БН ТВ руше јединство српских политичких странака?

 

БН ТВ руше српско јединство?

БН ТВ руше српско јединство?

 

Засиједање које су сами од себе сакрили у Предсједништву БиХ?

Да ли игдје у свијету постоји да је одржана сједница неке институције, а да након тога услиједи мук. Телефони се искуључе, саопштења нема.

Ако је одржана сједница Предсједништва, ако је српски члан Милорад Додик учествовао, зашто нико није одговорио на уобичајена питања након сједница.

  1. Зашто нема званичног саопштења?
  2. Зашто је генерални секретар Предсједништва Зоран Ђерић који је из ПДП-а искључио телефон?
  3. Зашто нема званичног саопштења већ су преузимане информацфије из Комшићебвог кабинета? Зашто нико од ових медија није позвао званично Секретаријат Предсједништва да тражи званично саопштење? Зашто се вјерује хтватском члану Предсједништва Жељку Комшићу, а не Додику?
  4. Зашто Управни одбор Централне банке, након наводне сједнице, моли чланове Предсједништва да потврди ново-старо руководство ако су на сједници, која је наводно одржана, то већ завршили?
  5. Како је могуће да се нико од опозиционих лидера није хтио јавити на телефон да прокоментарише наводну сједницу, осим БН ТВ?

Зашто нема одговора? Зато што сједнице није било!

Али то изгледа није ни важно, јер је БН требао извући опозиционе лидере пред микрофоне да нападну Милорада Додика. Да се покаже да је прекришио договор и да изађу из јединства за које им, исти медији, представља као омчу око опозиционог врата.

Дупло су их обманули и када су их извели пред микрофоне да коментаришу лажно засиједање и када су им представили да је јединство у корист Додика. Јер, сви покушаји неће урушити српско јединство, не због Додика, Шаровића, Бореновића и осталих, већ због наше дјеце!

Извор: РТРС

Остале Вијести