НОВОСТИ

Ковачевић: Очекујемо убједљиву побједу на свим нивоима

02/10/2022

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић поручио је да СНСД очекује побједу на свим нивоима власти, а да је опозиција планирала данас изазивати инциденте како би урушили углед Републике Српске.

“Честитам свим грађанима Српске који су учествовали на изборима. Оно што морамо на почетку да кажемо јесте да је Српска поново показала свој демократски капацитет. Евидентно је да су представници опозиционих странака имали план да изазивају инциденте. Видјели смо лажне вијести из Добоја о нападу на посматрача ОЕБС-а, што се показало као неутемељено. Нису свјесни какву штету наносе Републици Српској”, рекао је Ковачевић.

Он поручује да је излазност нешто мања него на претходним изборима, али да су сигурни да ће СНСД остварити убједљиву изборну побједу на свим нивоима.

“Такви су нам подаци и показатељи са терена. Видјели смо да је опозиција на многе начине покушала да оскрнави изборни процес и Републику Српску покаже у најгорем свјетлу.

“Добили смо тек неких 10 одсто обрађених гласова из Чајнича који говоре да Жељка Цвијановић има 48 одсто предности, за разлику од њеног противкандидата који има 18 одсто”, рекао је Ковачевић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести