НОВОСТИ

Кострешевић: Подигнуте мјере безбједности због сазнања да су планирана два убиства

29/10/2022

Директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић издао је наредбу свим Полицијским управама којом налаже да се подигну мјере безбједности због сазнања да су планирана два убиства.

 

 

Од Агенције за истраге и заштиту запримљена су сазнања да за сада неидентификована група притвореника из предмета који се односи на дешифровање Скај апликација преузима конкретне активности на организацију убиства тужиоца Тужилаштва БиХ Дубравка Чампаре. Убиство се планира као порука тужиоцима Тужилаштава БиХ.

Сазнајемо, да су пријетње упућене тужиоцу Тужилаштва БиХ Дубравку Чампари и да је иста група притвореника припремала убиство и начелника полиције из Бањалуке.

– Налаже се свим Управама да предузму појачане мјере и активности на своме подручју, те у случају доласка до корисних информација одмах обавијесте Управу за организовани и тешки криминалитет – потврдио је Кострешевић за РТРС.

Припадници СИПЕ претресли су неколико ћелија у државном затвору у Војковићима због сумње да се припрема убиство тужиоца Тужилаштва БиХ и начелника полиције из Бањалуке.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести