НОВОСТИ

Мајдов: Народ зна кога је бирао – Милорад Додик истински лидер Српске

22/10/2022

Свјетски џудо првак из Источног Сарајева Немања Мајдов истакао је да је Милорад Додик истински лидер Републике Српске и њеног народа, што је народ по ко зна који пут препознао и поново га изабрао за свог предсједника.

 

 

То је јасно као дан свим људима који воле Републику Српску и који брину за њен опстанак. Политика чији је циљ очување Републике Српске и њених институција, као и опстанак српског народа на овим просторима – јесте политика СНСД-а и Милорада Додика – истакао је Мајдов у изјави за Срну.

Он је оцијенио да “једини који желе и покушавају од побједе Милорада Додика да направе “проблем” јесу ови несрећници што су изгубили, јер се треба оправдати страним силама које су учестовале у почетном покушају “склањања” Републике Српске”.

– Њима желим да поручим – док је Милорада Додика и нас неће моћи! Народ зна кога је бирао и кога је изабрао да води Републику Српску, а то је Милорад Додик који ужива нашу безрезервну подршку. Живјела Република Српска и живио предсједниче Републике – истакао је Мајдов.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести