НОВОСТИ

Мирјана Галинац: Туга и бол за убијеном дјецом не престају

09/09/2021

Мирјана Галинац, мајка Радмиле и Раденка који су били међу првим жртвама НАТО агресије на Републику Српску, каже да туга и бол не престају до данас и да јој је све теже како дани и године одмичу.

 

Мирјана Галинац-Жртве НАТО агресије

“Од НАТО-а сам изгубила двоје дјеце, а 15 дана прије тога сам изгубила сина који није био ожењен. Како дани и године одмичу све ми је теже”, рекла је Галинчева новинарима након помена који је служен поводом обиљежавања Дана сјећања на жртве НАТО бомбардовања у Републици Српској.

Она је указала на тешку материјалну ситуацију у којој се њена породица налази, наводећи да јој син нема стално запослење, а да је снахи умањена инвалиднина.

Обиљежавање Дана сјећања на жртве НАТО бомбардовања Републике Српске почело је на мјесном гробљу у Грлици, у Источној Илиџи, поменом и полагањем цвијећа на споменик сестри и брату Радмили и Раденку Галинац, који су били међу првим жртвама НАТО бомбардовања.

Потом је у Храму Свештеномученика Петра Дабробосанског у Војковићима служен парастос за све Србе убијене у НАТО агресији на Републику Српску, након чега су се у порти обратили присутни званичници и одржан пригодан умјетнички програм.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести