НОВОСТИ

Организација старјешина ВРС: Позив на убиство Додика – директан пуцањ у слободу Срба

31/10/2022

Организација старјешина Војске Републике Српске сматра да је позив на убиство српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика у програму сарајевске “Фејс” телевизије директан пуцањ у слободу српског народа, која наноси неповратну штету суживоту три народа у БиХ.

 

 

– То је скандалозна и монструозна расправа која не смије и не може остати некажњена. Ријеч је о невиђеној мржњи јавно израженој према Додику, али и према српском народу и Републици Српској – саопштено је из ове организације.

Уз оштру осуду изречене пријетње убиством као могући начин смиривања Додика, Организација старјешина ВВРС тражи да правосудне институције и РАК предузму хитне и најоштрије мјере предвиђене законом јер је, како су нагласили, апсолутно неприхватљива оваква медијска контаминација.

Власник и директор сарајевске “Фејс телевизије” Сенад Хаџифејзовић је, током разговора са гостом у емисији о томе шта да се ради са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, упитао да ли је рјешење да се “смијени, смири, убије?”.

Хаџифејзовић се цијели дан јуче није оглашавао у вези с тим, да би тек синоћ објавио саопштење у којем оптужује друге људе, уз монтирани видео-снимак гдје умјесто “убити” каже “умирити”, што је објавила и БН телевизија, блиска опозицији у Српској.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести