НОВОСТИ

СНСД: Ни Шаровић нити било ко из СДС не би смио да се оглашава о дипломатији званичника Српске

05/11/2021

Све док СДС и њени функционери буду функционисали по принципу тастер партије коју свако мало у тајности притисне неки амбасадор или неко од високих службеника западних земаља, по правилу за акцију против Републике Српске, ни Мирко Шаровић, нити било ко из СДС не би смио да се оглашава у вези са дипломатијом званичника Републике Српске који на свим свјетским адресама бране интересе Српске, саопштено је из СНСД-а.

 

Зграда СНСД

 

– Ниједан функционер СНСД-а не одржава тајне састанке са било ким, нити на било ком састнаку раде против интереса Републике Српске како то чине појединци из СДС – истичу из СНСД-а.

Поводом изјаве предсједника СДС-а Мирка Шаровића да је СНСД данима оптуживао опозицију да су разговорали са Габријелом Ескобаром, а да се сада предсједник Српске Жељка Цвијановић састала с њим, из СНСД-а истичу да Ескобар није саопштио да је са носиоцима власти из Републике Српске разговарао о растурању јединства у Српској, онако како је саопштио за опозицију.

– Мирко Шаровић још није одговорио грађанима Републике Српске шта је тражио од Ескобара заузврат након што му је обећао да ће СДС разбити политичко јединство и тиме ослабити позицију Републике Српске. Да све буде горе, Мирко Шаровић није чак ни саопштио да је разговарао са Ескобаром, већ га је, на његову жалост, одао Ескобар свједочећи пред америчким Конгресом – нагласили су из СНСД-а.

Остале Вијести