НОВОСТИ

Стаматовић честитао Додику побједу аутентичне српске опције

06/10/2022

Предсједник Здраве Србије Милан Стаматовић изразио је задовољство чињеницом да је на протеклим изборима, на свим нивоима у братској Републици Српској побиједила аутентична српска опција која храбро изражава подршку руском народу и руководству Руске Федерације као што Русија непоколебљиво подржава Србију и Српску.

 

 

– У име Здраве Србије, са пријатељског Златибора, честитам Вам избор за предсједника Републике Српске, Жељки Цвијановић избор за српског члана Председништва БиХ, а Вашој странци победу на парламентарним изборима – истиче се у честитки коју је Стаматовић упутио предсједнику Савеза независних социјалдемократа Милораду Додику.

Стаматовић је у честитки навео да су он и његови срадници током недавне посјете Москви на сваком кораку чули само позитивна реаговања на Додиков однос према Руској Федерацији, али и на допринос сарадњи српског и руског народа у свим областима друштвеног живота, од економије до културе.

Он је пожелио Додику много успјеха у наредном периоду, уз напомену да ће “у Здравој Србији увијек имати поузданог партнера на плану сарадње са Русијом и по питању очувања српских националних и државних интереса и националног идентитета”.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести