НОВОСТИ

“Уписивање лажних резултата доказ више да је ријеч о завјери против Српске”

15/10/2022

Уписивање лажних резултата приликом контролног пребројавања гласова у Главном центру за бројање у Сарајеву само је још један доказ да је ријеч о завјери против Републике Српске и изборне воље њених грађана, демократског легитимитета и капацитета Српске, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

 

 

– Добили смо информацију од наших посматрача у Главном центру за бројање гласова да странке опозиције уопште немају своје посматраче тамо, што показује да су они у том смислу потпуно сигурни у те бројаче, да ће они за њих да заврше посао који од њих очекују. То видимо и на примјеру да бројачи, који су ту запослени и који примају дневнице да ураде тај посао у интересу грађана, директно раде у интересу оних који су их ту поставили, а то су људи из ЦИК-а. Ту мислим на чланове из Републике Српске који су на незаконит начин инсталирани из странака опозиције – истакао је Ковачевић за АТВ.

Према његовим ријечима, додатни циљ је да се измијени изборна воља грађана Републике Српске као би они који су изгубили на неки начин изашли као побједници.

– Међутим, неће моћи. Милорад Додик је предсједник Републике Српске, Жељка Цвијановић је српски члан Предсједништва БиХ, а СНСД убједљиви побједник ових избора и у Српској и у БиХ – закључио је Ковачевић .

Кандидату СНСД-а за предсједника Републике Српске Милораду Додику на бирачком мјесту 034Б231 у Бањалуци умјесто освојених 157 гласова, уписано је нула приликом контролног бројања у главном центру у Зетри.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести