НОВОСТИ

Ђајић: ГрО СНСД остварио историјски резултат у Бањалуци; Настављамо даљи рад (ВИДЕО)

06/10/2022

Резултати избора су историјски успјех у Бањалуци, рекао је предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић, гостујући у Јутарњем програму РТРС-а.

 

 

– Градски одбор СНСД-а остварио је историјски успјех у Бањалуци, а наше је да наставимо даљи рад – рекао је Ђајић.

Како он истиче, избори су завршени без инцидената, а народ је рекао своје.

– Ми смо апсолутни побједници, са српским чланом Предсједништва БиХ, предсједником Републике Српске и скупштинском већином – каже Ђајић.

Ђајић додаје да је народ препознао људе који раде у интересу грађана и Републике Српске и којима се може вјеровати.

– Број гласова који смо добили ми видимо као обавезу да наставимо са даљим радом. Народ мора да схвати да нам долазе тешки тренуци и да смо ми мета многих који нас не желе на овим просторима. Морамо што прије да оснујемо Владу, министарства и да кренемо са радом – истиче Ђајић.

Он додаје да СНСД није довољно презентовао народу како раде, шта раде и шта ће радити у будућности.

– Имали смо квалитетну листу и ја сам поносан на све чланове. Народ је то препознао. Захваљујем се свим гласачима који су гласали за нас – каже Ђајић.

Ђајић додаје да ће Република Српска имати добре представнике на свим нивоима, који ће бранити интересе Српске и поштовати избор народа.

Када је ријеч о изборној ноћи и реакцијама опозиције Ђајић додаје да они нису достојни позиције предсједника и да су тим потезом изгубили кредибилитет.

– Од опозиције смо у изборној ноћи видјели да су циркусанти који нису достојни позиције предсједника Републике Српске, а ова најава протеста је доказ њихове неозбиљности – закључује Ђајић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести