НОВОСТИ

Ђокић: Очекујем коалициону и побједу Цвијановићеве и Додика

02/10/2022

Предсједник СП-а Петар Ђокић нада се побједи коалиције СП-НДП-СНП за Народну скупштину Републике Српске, као и Жељке Цвијановић и Милорада Додика, кандидата СНСД-а за члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске јер би то значило наставак корачања сигурним путем развоја Српске у условима потпуне стабилности.

 

БРЧКО, 2. ОКТОБРА /СРНА/ – Предсједник СП-а Петар Ђокић који је носилац коалиционе листе СП-НДП-СНП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест, гласао је на изборном мјесту у Брчком. /ЕМБАРГО ДО 19.00 ЧАСОВА/

Ђокић, који је носилац коалиционе листе СП-НДП-СНП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест, рекао је да ће, ако им грађани укажу повјерење, наставити да јачају и побољшавају утицај институција Српске у БиХ.

“Истовремено ћемо осигуравати трајни мир и стабилност унутар БиХ. Вјерујем да ће ови избори осигурати такав курс демократског живота и развоја Републике Српске и БиХ до кога нам је, увјерен сам, свима стало”, рекао је Ђокић новинарима у Брчком гдје је гласао.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести