НОВОСТИ

Јелена Тривић тешко увриједила сва слијепа лица у Српској: “Повријеђени смо, изјава је дно дна”

14/10/2022

Удружење слијепих и слабовидних лица из Козарске Дубице, оштро је осудило изјаву Јелене Тривић током синоћњег гостовања у БН-овој емсији “Мат”, када је рекла “шта је са оним људима који су преко ноћи постали слабовидни па су им други дан били потребни помогачи на изборима”.

 

Јелена Тривић

Јелена Тривић

 

Члан поменутог Удуржења, Смиља Котаран, казала је за АТВ да је изјава Тривићке лаж и дно дна, те да очекује јавно извињење.

Она је навела, да су све особе с овим инвалидитетом јако повријеђене, те је поручила да слијепа лица више никада не прозива.

“Синоћ је, госпођа, та нека жена која хоће да буде предсједник Републике Српске, била је гост у БН-у и дотакла се слијепих људи. Ја сам један од њих. Рекла је, да је слијепе људе неко водио у кабине и да је пратилац, заокруживао Додика на изборним листама. На све то, она је рекла, да је поједине, који су се, како је рекла, водили као слијепи људи, видјела да возе аутомобил. То је дно дна. Она је том изјавом повриједила све слијепе људе у Српској. Да је предсједница, понашала би се као Хитлер. Такође, казала је да Додик у Козарску Дубицу никада није долазио. То је лаж, он често долази. Ми из Удружења слијепих, смо заиста повријеђени. Њена изјава боли. Зашто се дотакла нас? Она професор, она предаје неком? Нека се бори на други начин. Додик је у Дубици сад па сад, нека не лаже”, истакла је Котаран те додала:

“Нисмо заборављени од Милорада Додика. Нисмо заборављени ни са инвалиднином ни са пензијом. Та жена лаже. Нешто што боли оно боли. Ја такве особе као та жена, не познајем. Боли ме та изјава. Она би нас сутра на ливаду извела па нас побила. Поручила бих јој испред свих слијепих и слабовидних људи да нас не прозива. Милорад Додик је наш предсједник, који нас представља, увијек смо све на вријеме имали, пензију, инвалиднину, он нас не заборавља”, поручила је она.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести