НОВОСТИ

“Бранимо Српску” у Бијељини: Присуствују највиши званичници Републике

16/11/2023

У Бијељини је почео народни митинг “Бранимо Српску” који је организован с циљем подршке институцијама Републике Српске у одбрани надлежности Републике.

 

 

Скупу присуствују предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, министри у Влади Српске Петар Ђокић, Жељко Будимир, Ален Шеранић, Саво Минић, Војин Митровић, предсједавајућа Вијећа народа Републике Српске Сребренка Голић.

Присуствују и народни посланици, српски представници у заједничким институцијама, челници локалних заједница из бијељинске регије, као и представници партија коалиционих партнера СНСД-а.

На митингу “Бранимо Српску” који се одржава у фискултурној дворани Основне школе “Вук Kараџић” окупио се велики број грађана Бијељине и сусједних општина.

Сала је окићена транспарентима и плакатима “Бранимо Српску”, “Не дамо Републику Српску”, “Сви смо Милорад Додик” и “Ми знамо шта бранимо, они не знају шта нападају”. Окупљени носе заставе и обиљежја Републике Српске.

Скупови “Бранимо Српску” претходно су одржани у Требињу, Зворнику, Добоју, Приједору, Градишци и Дервенти са којих је поручено да су грађани одлучни у очувању Републике Српске, њених институција и имовине.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести