НОВОСТИ

Честитке званичника: РТРС има посебну улогу у друштвеном, политичком и културном животу

19/04/2023

Радио-телевизија Републике Српске прославља 31. рођендан.

 

 

РТРС растући заједно са Републиком Српском прешао је дуг и успјешан пут, заузимајући посебну улогу у друштвеном, политичком и културном животу, навео је предсједник Републике Милорад Додик у честитики упућеној генералном директору Дијани Миланковић, уредницима, новинарима и запосленима.

Додао је да је РТРС, као један од најважнијих медијских стубова Републике Српске, са највишим етичким и професионалним начелима, успио да задржи свој препознатљив идентитет и остао незаобилазан извор информисања наше јавности.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва Жељка Цвијановић у честитки поручује да је РТРС, држећи се принципа професионализма и друштвене одговорности, у протеклим деценијама стекла углед поузданог, препознатљивог и кредибилног јавног сервиса, на понос свих у Републици Српској.

Истиче да РТРС даје немјерљив допринос афирмацији и јачању Републике Српске.

РТРС је више од три деценије поуздан свједок свих историјских и друштвених кретања на овим просторима, наводи предсједник Владе Радован Вишковић.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упутио је искрене честитке поводом 31. године постојања и рада РТРС-а.

– У име Народне скупштине, као оснивача, и своје лично име, руководству и свим запосленим на Радио телевизији Републике Српске упућујем искрене честитке поводом 31. године постојања и рада – додао је Стевандић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести