НОВОСТИ

БОРИЛИ СЕ РАМЕ УЗ РАМЕ СА ЧЕТНИЦИМА Војничка гробља у Београду: Има их 6 и на њима нису сахрањивани само савезници, већ и непријатељи! |

ЛОГОР ЗА ДЈЕЦУ ВЕЛИЧИНЕ 150 ФУДБАЛСКИХ ТЕРЕНА Доња Градина непобијен доказ геноцида НДХ над Србима, Јеврејима и Ромима |

Додик поручио Миличевићу: Национално одговорна политика је и чување институција Српске |

У Народноослободилачкој борби у БиХ погинуло је највише Срба, па је логично да се сљедбеник нацистичке идеологије Кристијан Шмит окомио на оне који су били највећи трн у оку Трећем Рајху, оцијенио је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица. |

Патријарх Порфирије: Велики благослов долазак у Херцеговину |

Ковачевић: Све извјесније да Хелез има само мале људе у својој глави |

Нешић: Надлежне институције да се позабаве Хелезом |

Кристијан Шмит предмет подсмијеха у Њемачкој |

Којић: Покушаји легализације Шмита постали лакрдија |

Мостар дочекује патријарха српског Порфирија |

“Цијелу причу подредила је себи” – Народни фронт почиње да се осипа, Јелену Тривић напуштају два посланика

10/07/2023

Мање од два мјесеца од оснивачке скупштине Народног фронта у Бањалуци, странка Јелене Тривић већ почиње да се осипа, а у наредном периоду напустиће је два посланика.

 

Иако најављивана као окосница будуће опозиционе борбе, већ на самом почетку дошло је до неслагања између Јелене Тривић и људи који су приступили њеној странци.

Већина њих незадовољна је начином управљања и дјеловања Тривићеве, а први који је напустио Тривићеву је Миле Ковачевић из Градишке.

Његовим путем кренуће још два посланика, а највјероватније су у питању Александар Трнинић који се Фронту придружио из СДС-а и Жељко Дубравац, бивши члан ДНС-а.

– Видјело се већ у првим мјесецима да нешто не штима и да Тривићева једно прича, а друго ради. То је изазвало незадовољство код многих који су се придружили Народном фронту, због чега су се одлучили да напусте ову причу. У странку су ушли због постављених циљева и идеје коју им је представила Тривићева, али у пракси је било потпуно другачије. Цијелу причу подредила је себи, приватизовала је странку, а у руковођењу водила се превише искључиво због чега је дошло до ескалације сукоба – рекао је добро упућен извор.

Њима није било једноставно да се одлуче на овај потез, поготово што су цијелој причи тек недавно пришли из других странака, али због свих унутрашњих трвења са Тривићевом, напуштање странке био је једини реалан потез.

Незадовољство унутар странке само се шири, а због свега овај покушај Јелене Тривић могао би врло лако бити осуђен на пропаст већ до краја године. За функционисање странке потребна је подршка људи, сигурне финансије и квалитетни кадрови, а како ствари сада стоје, Народни фронт нема ништа од тога.

 

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести