НОВОСТИ

Десетине хиљада људи непрестано пристижу на концерт “Неће бити границе на Дрини” у Бусијама

26/05/2024

Концерт поводом добре сарадње и подршке Србије и Српске организује Владо Ђајић, а на њему ће бити представљене пјесме из Крајине и Републике Српске. У Бусије пристижу грађани Србије, али и Републике Српске. Атмосфера се полако загријава, а како нам шаље наш репортер фотографије, већ је пристигло неколико хиљада људи.

 

 

 

 

 

“Наступиће преко 40 крајишких група, а међу гостима биће Баја Мали Книнџа, као и Гоци бенд. Ово је први пут да се оваква манифестација дешава у близини Београда”, рекао је Ђајић раније најављујући концерт.

 

 

 

Истакао је да су акција и концерт од вишеструког значаја.

 

“Првенствено да сви потомци и људи који су са ових крајева, а живе у Србији, не забораве пјесму коју су пјевали њихови преци и да им вратимо мало сјећања”, рекао је Ђајић.

 

Према његовим ријечима, истовремено желе да промовишу многе извођаче, а за које мало ко зна.

 

“Поред свега, циљ нам је и да се захвалимо Србији и свим њеним грађанима, који су примили наше претке. Истовремено, дајемо подршку предсједнику Александру Вучићу, а и нашем предсједнику Милораду Додику због сарадње ове двије државе”, истао је Ђајић и нагласио да је њихова подршка Вучићу и његовој листи на предстојећим изборима отворена и позивају све да гласају за имена са те листе.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести