НОВОСТИ

Ђајић: УКЦ једна од најбољих здравствених установа

30/10/2023

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Владо Ђајић захвалио је данас руководству Републике Српске и предсједнику Милораду Додику током свечаности уручивања инкубатора и опреме за збрињавање новорођенчади, који су набављени средствима прикупљеним на донаторској вечери “С љубављу храбрим срцима”.

– УКЦ је једна од најбољих здравствених установа не само у региону него и шире – поручио је Ђајић.

 

Ђајић је захвалио руководству Српске за унапређење рада свих клиника и организационих јединица, за подршку пружену у борби против ковида 19, за најбољи Ургенти центар, операционе сале, најсавременији дијагностички центар, кардиохирургију, изградњу нове болнице за онкологију и хематологију.

 

– Овом подршком показали сте да сте уз народ и да вам је најбитније здравље становника Републике Српске – истакао је Ђајић.

 

Он је честитао на акцији “С љубављу храбрим срцима”, која се одржава под покровитељство предсједника Републике, као и бившем предсједнику Жељки Цвијановић чиме је подржан континуитет јер су том акцијом усрећили многу дјецу и одрасле.

 

У Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци одржана је свечаност уручивања инкубатора и опреме за збрињавање новорођенчади, који су набављени средствима прикупљеним на донаторској вечери “С љубављу храбрим срцима”.

Остале Вијести