НОВОСТИ

Додик, Бањац и Грујичић отворили нове објекте Бање “Мљечаница”

21/10/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, директор Бање “Мљечаница” и министарка здравља Србије Даница Грујичић отворили су нове објекте хидроблока, хипербаричног центра и бунгалова, у Специјалној болници за физикалну медицину и рехабилитацију “Мљечаница”.

 

 

Након отварања, објекте су освештали парох кнежички Жељко Јевђевић и протонамјесник Драган Хрваћанин.

Церемонији отварања присуствовали су највиши званичници Републике Српске, министри, посланици у Народној скупштини, представници Српске у институцијама БиХ, руководиоци републичких институција, начелници и градоначелници бројних локалних заједница у Српској и други званичници из Републике Српске и региона.

Претходно је Додик одржао састанак са министрима у Влади Српске, директорима Бање “Мљечаница” Дарком Бањцем, Фонда здравственог осигурања Дејаном Кустурићем, Путева Српске Миланом Дакићем и Вода Српске Мирославом Миловановићем.

Комплекс Специјалне болнице за физикалну медицину и рехабилитацију “Мљечаница” подијељен је на здравствени и туристички дио, а данашњим отварањем хидроблока, хипербаричног центра и бунгалова завршава се фаза изградње и реконструкције здравственог дијела “Мљечанице”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести