НОВОСТИ

Додик: Без датума почетка преговора за ЕУ ништа није важно

10/03/2024

Вјерујем да ће БиХ добити статус преговарача за чланство у Европској унији, али без датума почетка преговора то није ништа важно, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

 

 

Ништа се 22. марта неће промијенити. Ми ћемо и даље питати шта ће лажни високи представник у БиХ и стране судије у Уставном суду БиХ. Да ли је ово европски стандард или није? Зато ће то бити једно од најважнијих питања у наредном периоду – навео је предсједник Српске на друштвеним мрежама.

 

Додик је навео да је током седмице присуствовао састанку у Влади Српске са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем, министром енергетике и рударства Петром Ђокићем и представницима Регулаторне комисије за енергетику и ЕРС, на којем је закључено да одлука Уставног суда неће утицати да дође до повећања цијене струје у Српској.

 

Такође, Додик наводи да је у претходној недјељи присуствовао и прославама поводом 8. марта, које организују активи жена СНСД-а у Добоју и Лакташима, а на Тргу Крајине у Бањалуци дијељено је цвијеће суграђанкама.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести