НОВОСТИ

Додик, Бојић и Амиџић у Бијељини: СНСД ће имати свог кандидата за градоначелника

10/03/2024

Градски одбор СНСД-а Бијељина озбиљно се припрема за предстојеће локалне изборе и имаће свог кандидата за градоначелника, а одборничка листа промовисаће младе и успјешне људе из редова те партије, саопштено је из Градског одбора странке.

 

 

 

“СНСД се озбиљно припрема за изборе и, без обзира на атмосферу линча која се у јавности покушава створити, нећемо подлећи притисцима и одустати”, навели су из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

 

У саопштењу је наведено да су јуче овај одбор, у оквиру обиласка свих одбора странке у Републици Српској, посјетили потпредсједник СНСД-а Мирослав Бојић, генерални секретар Срђан Амиџић и организациони секретар Игор Додик.

“У години локалних избора није никакво изненађење да се одржавају учесталији састанци и то не би требало бити ништа сензационално”, наведено је у саопштењу и додато да с обзиром да је ријеч о редовним активностима, какве имају и све друге странке, Градски одбор СНСД Бијељина није о овом састанку обавјештавао медије, иако ништа није било сакривено од очију јавности нити забрањено.

 

Из бијељинског СНСД-а су се осврнули на тенденциозне медијске написе и помињање контекста Задушница.

 

“Састанак је одржан у вечерњим часовима, када се гробља, колико смо упознати, не обилазе”, наведено је у саопштењу.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести