НОВОСТИ

Додик честитао Дан жена: “Носиле кампању и заслужне су за побједу”

04/03/2023

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је Актив жена странке најснажнија организација у партијској структури што показује и окупљање у Српцу поводом прославе Дана жена.

 

 

“Овим показујемо поштовање, да би се окупили и показали да нас има. Жене су носиле кампању и треба да им се одужимо тражећи енергију за будуће активности. Нико осим СНСД-а не може овако нешто да организује”, рекао је Додик Срни.

Прије почетка прославе Дана жена у организацији Општинског одбора СНСД-а у Српцу, Додик је навео да је ријеч о традицији окупљања у СНСД-у и честитао је свим женама у Републици Српској предстојећи празник, 8. март.

“Са жељом да то не буде само један дан у години када им се показује захвалност”, истакао је Додик, те најавио прославу Дана жена у свим одборима у Српској.

Предсједница Актива жена СНСД-а Србац Јелена Школник истакла је да су надмашена очекивања у протеклом периоду када је ријеч о раду општинског одбора странке, као и да 600 званица на прослави Дана жена то и потврђује.

“Настави ли се тренд раста, за двије до три године биће нам потребна много већа сала за прославу. Побиједили јесмо, али задовољни нисмо јер може боље и више”, нагласила је Школникова.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Србац Млађан Драгосављевић рекао је да је овај одбор један од најорганизованијих у Републици Српској, посебно када је ријеч о Активу жена.

“Сасвим је сигурно да ћемо у наредном периоду радити на унапређењу Одбора и чланства јер је повољан амбијент за такве активности”, истакао је Драгосављевић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести