НОВОСТИ

Додик честитао Путину рођендан: Унаприједити пријатељске односе

07/10/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину поводом рођендана.

 

FILE PHOTO: Russian President Vladimir Putin shakes hands with Bosnian Serb leader Milorad Dodik during a meeting in Moscow, Russia, May 23, 2023. Sputnik/Alexey Filippov/Pool via REUTERS

 

– Задовољство ми је да Вам упутим моје топле и искрене честитке поводом Вашег рођендана – истиче Додик.

 

Додик истиче, да је Путин свој живот посветио високој и племенитој мисији – служењу свом народу, те да је стекао неоспоран ауторитет као сјајан политичар и изузетан професионалац.

 

– Ваша политичка мудрост, принципијелност и досљедност доприносе јачању односа између наших братских народа, међусобног разумијевања и подршке, на чему Вам се искрено и од срца захваљујем – додаје Додик.

 

Каже да придаје велики значај односа Руске Федерације и Републике Српске.

 

– Спреман сам да додатно уложим напоре, са Вама заједно, како бисмо наше пријатељске односе унаприједили и подигли на још виши ниво. Уз најљепше жеље за добро здравље, благостање, истрајност и успјех у професионалном и личном животу, упућујем Вам изразе мог дубоког поштовања и уважавања – наводи се у честитки Додика.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести