НОВОСТИ

Додик и Цвијановићева упутили саучешће Вучићу и народу Србије

05/05/2023

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, рекао је да с невјерицом примио вијест о безумном нападу код Младеновца.

 

 

 

– С невјерицом примио сам вијест о безумном нападу и убиствима недужних мјештана у селима код Младеновца. У дану кад у Републици Српској и Србији оплакујемо невине жртве из београдске школе, задесила нас је нова трагедија – написао је Додик на свом Твитер налогу.

Предсједнику Србије и породицама убијених, упутио је најискреније саучешће.

– Предсједнику Србије Александру Вучићу и породицама убијених упућујем најискреније саучешће уз поруку да нађемо снаге у овим тешким данима. Повријеђенима желим брз опоравак – додаје Додик.

Каже, на овакве трагедије се мора наћи адекватан одговор.

– Као народ и друштво морамо наћи адекватан одговор да се овакве трагедије не понављају и да обезбиједимо стабилно и мирно окружење за живот – истиче Додик.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа предсједнику Републике Србије Александру Вучићу и народу Републике Србије поводом губитка људских живота у безумном терористичком нападу у Младеновцу.

– Дубоко ме је потресла вијест о губитку невиних људских живота у безумоном терористичком нападу у Младеновцу. Иако је у овим тешким тренуцима за Вас и српски народ тешко наћи ријечи утјехе, молим Вас да породицама настрадалих пренесете изразе најдубљег саосјећања, а повријеђенима жеље за брз опоравак – наводи се у телеграму саучешћа српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

Код Младеновца је ноћас у пуцњави убијено осам људи, а 14 је рањено. Послије вишечасовне опсежне потраге ухапшен је осумњичени У.Б. /21/.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести