НОВОСТИ

Додик: Млади никада да не одустају, побједа императив политичког дјеловања

10/09/2023

Предсједник СНСД-а Милорад Додик честитао је новоизабраном предсједнику Младих социјадемократа /МСД/ Ивони Пејашиновић и члановима Главног одбора МСД-а, као и свим учесницима Изборне конференције на доброј организацији овог скупа, уз поруку да никада не одустају и да је побједа императив политичког дјеловања.

 

 

– Млади никада не треба да одустају од бављења политиком. Увијек ћу бити подршка вашим идејама које воде напретку Републике Српске. Немојте заборавити да је ваш превасходни задатак да завршите школовање и оспособите се за будућност и обавезе које вас очекују у приватном и професионалном животу – рекао је Додик у обраћању учесницима Изборне конференције МСД-а на Јахорини.

Он је истакао да се СНСД увијек борио за српску кућу – Републику Српску, те истакао да је онај ко то нема вјечити путник.

Према његовим ријечима, важно је да су млади посвећени и да не одустају, јер је то кључно за бављење политиком и обрачун са многим изазовима.

– Ваш програм је дивно срочен, имате дивног предсједника и вјерујем да млади социјалдемократи, заједно са нама старијима, можемо да истрајемо на путу СНСД-а који тежи јакој, стабилној и слободној Републици Српској – рекао је Додик, који је и предсједник Републике Српске.

Он је истакао да је политичка елита та која мора да свако друштво води напријед.

Додик је најавио да ће се на наредном Сабору СНСД-а поново кандидовати за предсједника СНСД-а.

Он је подсјетио младе колеге да је политичку каријеру почео као посланик, али и као бунтовник.

Предсједник СНСД-а поздравио је све госте и званице, а посебно пријатеље из Србије и Кине.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести