НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Додик: О мом патриотизму не могу судити они који нису ништа учинили за Српску

31/08/2023

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је Игор Црнадак политички маргиналац, и остаће политички маргиналац, и ту му чак ни Милорад Додик не може помоћи.

 

 

– Да је Дамјанов Зеленко шеф Клуба посланика ПДП-а у Народној скупштини и да се налупа онако како се редовно налупа Црнадак, као предсједник СНСД био бих принуђен да уђем у полемику са њим, јер су то правила политичког дјеловања, о чему, за разлику од Црнатка, знам понешто. О мом патриотизму не могу судити људи који за Републику Српску нису урадили ама баш ништа, а шта су све урадили против ње јавно су се хвалили по федералним медијима, како су трговали надлежностима и како су развлашћивали Српску – нагласио је Додик, који је и предсједник Републике Српске.

На питање да прокоментарише изјаву Црнатка да је он у рату био на ратишту са осталим колегама, а да је за то вријеме “екипа која србује са Додиком испод шатора углавном била у Њемачкој и Швајцарској”, лидер СНСД-а је нагласио да нема нико у Републици Српској да не зна гдје је Милорад Додик био деведесетих и каква је његова улога у стварању Републике Српске.

– Игор Црнадак се није ознојио један једини дан свог живота за Републику Српску. Из удобне хладовине комформистичког живота, какав је увијек водио, Црнадак просипа олињале приче и флоскуле о патриотизму. Мој патриотизам и мој рад су ишли 10 пута у континуитету на провјеру грађанима Републике Српске. Баш као и Црнтаков. Ја сам свих 10 пута побиједио. Паметном доста. Осим све учесталијих лупетања по медијима, Црнатка ћу највише памтити по чињеници да је у некој од кампања возио Драшка Станивуковића да ме овај гађа камењем. У то вријеме је био министар иностраних послова у Савјету министара. Паметном и превише – истакао је лидер СНСД-а.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести