НОВОСТИ

Додик: Прилика да се Српска покаже као сигурно мјесто за покретање бизниса

19/09/2023

Форум “Искористи прилику – инвестирај у Српску”, који организује Инвестиционо-развојна банка у сарадњи са Владом Републике Српске, добра је прилика да покажемо да је Српска сигурно мјесто за покретање бизниса и развој привредних пројеката, написао је предсједник Српске Милорад Додик на свом X налогу.

 

 

Додик је нагласио да “поред политичког притиска од стране дијела међународне заједнице, Српска показује веома добре макроекономске показатеље и редовно измирујемо све своје обавезе, што је недавно потврђено стабилним кредитним рејтингом”.

– Инвеститорима из регије и свијета који су данас присутни желим да се угодно осјећају у Бањалуци и Српској и да се упознају с нашим привредним потенцијалима како би могли донијети одлуке о свом даљем ангажману. Са наше стране можемо обећати да ће им институције бити на располагању и да су добродошли. ИРБ-у и директору Дрaжену Врховцу честитам на добро организованом инвестиционом форуму – навео је Додик.

РТРС подсјећа, у Бањалуци се данас одржава Инвестициони форум “Искористи прилику – инвестирај у Српску”, који организује Инвестиционо-развојна банка у сарадњи са Владом Републике Српске.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести