НОВОСТИ

Егић: Заједнички интерес – побољшање положаја борачке популације

07/11/2023

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Данијел Егић честитао је предсједнику републичке Борачке организације Радану Остојићу и свим члановима БОРС-а крсну славу, Светог великомученика Димитрија, уз поруку да је заједнички интерес побољшање положаја борачке популације.

– Борачка организација Републике Српске, Влада и Министарство којим руководим, партнерске односе градили су и граде кроз реализацију бројних пројеката, а с циљем остварења нашег заједничког интереса – побољшања положаја борачке популације – наводи се у Егићевој честитки.

 

Он је изразио жељу да БОРС крсну славу обиљежи достојанствено, у духу традиције предака, здрављу, срећи и добром расположењу, саопштено је из ресорног министарства.

 

Према његовим ријечима, Министарство је свјесно да никада није довољно пажње коју заслужују ствараоци Републике Српске, посебно породице погинулих бораца и инвалиди рата.

 

– Али, будите увјерени да је Влада, у овом изазовном времену, учинила највише што је могла. У наредном периоду очекујем да наша сарадња остане партнерска, продуктивна и на добробит борачке популације – поручио је Егић.

 

Он је истакао да не сумња у заједнички рад на очувању и јачању Републике Српске као највеће тековине Одбрамбено-отаџбинског рата за коју је живот дало 23.659 бораца, чију жртву и њихове породице никада не смијемо заборавити.

 

У свим општинама и градовима Српске сутра ће бити обиљежена крсна слава БОРС-а – Митровдан.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести