НОВОСТИ

Галић: Безбједност Додика угрожена дјеловањем странаца

08/02/2024

Члан Одбора за безбједност Народне скупштине Републике Српске Драган Галић рекао је да је угрожена безбједност предсједника Милорада Додика и то због дјеловања представника појединих европских земаља, амбасадора, званичника НАТО пакта и Кристијана Шмита.

– Република Српска у свом јединству види једини начин правог одговора и ми ћемо истрајати на том путу – истакао је Галић.

 

Он је навео да безбједност никада није била јача страна БиХ, али да је посебно рањива када је ријеч о званичницима Српске.

 

– Безбједност на простору БиХ угрожена је више од 30 година, баш као и званичници Републике Српске који су на важним позицијама – оцијенио је Галић за Срну.

 

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да постоји информација из кругова америчке Амбасаде о спремању атентата на предсједника Републике Српске Милорада Додика.

 

Вулићева је указала да је суштински проблем питање имовине, јер су сва истраживања показала да у БиХ има много руда, злата и других метала, а велики дио тих налазишта је на подручју Републике Српске.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести