НОВОСТИ

Игор Додик: Санкције ме нису потресле, само су ме насмијале

21/10/2023

Одлука Америчког министарства финансија да уведе некакве санкције мени и мојој сестри није ме нимало потресла, али ме је прилично насмијала, рекао је Игор Додик, син предсједника Републике Српске.

 

 

– Санкције су нам увели јер смо повезани са нашим оцем. Не знам да ли су у Америци дјеца повезана са оцем, али овдје је породица стуб свега. Породица је светиња. Оптужбе да сам се бавио некаквим подмићивањем током избора су чиста лаж и не знам како себи неко може да даје за право да без било каквог доказа или аргумента саопшти тако нешто. Сједио сам и сједим са свима били у власти или опозицији и сједићу и даље, а и амерички представници као и њихови сателити су ме обилазили и покушавали да траже нешто од мене и да им учиним неке ствари. И чим ниси њихов поданик онда си непријатељ, јер тако они функционишу, њима је корупција полазна тачка за све – истиче Игор Додик.

Више је људи сада, тврди, на црним листама него што није, што говори о томе колико је то важно.

– Срамно је за једну силу каквом се Америка представља да лаже и обмањује грађане Републике Српске, један ресторан им је фактор за листу, то показује колико су немоћни и јадни кад се хватају за било шта само да покажу какве су дасе. Свјесни су да не могу да сломе нашег оца, Милорада Додика колико год имали намјештених процеса, сарадника на овим просторима, новца и лажне моћи – каже он.

Истиче да су овим само потврдили да је политика коју води његов отац, најбоља политика по Републику Српску.

– Врло добро знамо како је и на који начин на овим просторима Америка спроводила агресију. Моја породица и ја нисмо никако везани ни за Америку ни за било шта што има везе са њима па нас те санкције уопште не забрињавају – рекао је Додик.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести