НОВОСТИ

Из Добоја послата порука: Какви будемо данас, бићемо довијека

01/09/2023

На протестима “Граница постоји” у Добоју грађани су поручили да никада неће одустати од Републике Српске и одбране њених институција.

 

 

Око 5.000 грађана присуствовало је у добојском насељу Вила на линији разграничења на мирном протесту.

– Историја се понавља. Попут Шћепана Лажног Малог, који је дошао не зна ни откуда ни кога је послао. Сада долази Шћепан Лажни Шмит – рекао је пјесник Милан Кузмић.

Мирном протесту у Добоју присуствовала је и Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ, Срђан Амиџић, министар финансија и трезора у Савјету министара, Сања Вулић, посланик у ПД ПС БиХ, Радован Ковачевић, делегат у Дому народа ПС БиХ, Младен Илић, посланик у НСРС.

– Какви будемо данас бићемо довијека. Знали смо то и у историји, знаћемо и сада. Само код нас постоје границе, границе правде и неправде. Нашом борбом против колонизатора ми се боримо и за оне с друге стране границе, јер они нису ни свјесни да су данас колонија. Уколико нењ буду слушали нас 5.000 овдје, сутра ће нас бити 50.000. Рачунају на то као и током бомбардовања СР Југославије 1999. године да “Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће то брзо заборавити”. Ми то никада нећемо заборавити – рекао је Александар Новаковић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести