НОВОСТИ

Једномјесечни притвор за ухапшене због убиства у Добоју

02/02/2024

Окружни суд у Добоју одредио је једномјесечни притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу осумњиченим за тешко убиство С.К. из Добоја.

– Осумњиченима се ставља на терет да су по претходном договору, заједно са малољетном кћерком првоосумњичене, 29. јануара таблетама омамили С.К. у намјери да га лише шивота. У објави због чега им је одређен притвор се наводи да су тај дан у поподневним часовима, након што је малољетница уситнила већи број таблета “треана” од 10 милиграма, које је на молбу осумњичених купила Андрејина сестра В.М, помијешала са водом, да би по договору са осумњиченима, малољетна у вечерњим часовима отишла у породичну кућу оца и направила му лимунаду са водом у којој се налазио измрвљени прах у намјери да га тако омами и успава – наводе из Окружног суда у Добоју.

 

Како се истиче у саопштењу, таблете су малољетница и првоосумњичена и у ранијем периоду давале С.К, а да он за то није знао.

 

– Након што су таблете почеле дјеловати и након што је оштећени заспао, оставила је откључана улазна врата од куће, о чему је обавијестила осумњичене који су дошли и ушли у унутрашњост, након чега су малољетници рекли да иде у дневну собу и да затвори врата. Осумњичени су потом ушли у собу гдје је спавао оштећени С.К. гдје су га везали тако што су му облијепили главу сивом селотејп траком, а ноге и руке везали канапом и селотејп траком и задали неколико удараца од којих је крварио – истиче се у саопштењу.

 

Додају, да су га потом изнијели из куће и путничким караван возилом одвезли у шуму у непосредној близини поред излетишта Преслица гдје су му задали непознатим предметом четири убодне ране у предјелу стомака, усљед чега је наступила смрт.

 

– Таквог су га оставили у шуми и упутили се у непознатом правцу. Судија за претходни поступак јуче је Кајганићевој и Лазаревићу одредио притвор због кривичног дијела тешко убиство – закључује се у саопштењу.

 

Подсјећамо, тијело Саше Кулишића пронађено је на излетишту Преслица. Његова супруга Андреа Кајганић ухапшена је због сумње да је са мушкарцем Драженом Лазаревићем, са којим је била у емотивној вези, извршила убиство.

 

Ухапшена је и малољетна особа којој је такође одређен једномјесечни притвор. Према незваничним информацијама, малољетно лице је кћерка убијеног Кулишића.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести