НОВОСТИ

Калинић: Сарајевском лицемјеру никада краја

29/07/2023

Бивши предсједник Народне скупштине Републике Српске Драган Калинић дао је пуну подршку амбасадору БиХ у Србији Александру Врањешу, истичући да сарајевском лицемјеру нема краја.

 

 

– И политички бонтон и братски односи са Србијом довољан су разлог за захвалност коју сте исказали у име Републике СрпскеДа сте се којим случајем, састали са Наташом Кандић или Соњом Бисерко прштали би комплименти из сарајевске чаршије. То је лицемјере, зато само напријед – рекао је Калинић.

Чланови Предсједништва БиХ Жељко Комшић и Денис Бећировић затражили су да Министарство иностраних послова у Савјету министара хитно позове Врањеша на консултације у Сарајево, након што је директору Безбједносно-информативне агенција Србије Александру Вулину захвалио што је омогућио стипендије двјема студенткињама Факултета за криминалистику Универзитета у Сарајеву и смјештај за наставак студија на Академији националне безбедности у Београду.

Након тога министар иностраних послова у Савјету министара Елмедин Конаковић позвао је Комшића и Бећировића да “смијене амбасадора Врањеша по хитном поступку”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести