НОВОСТИ

Каран: Креатуре о Суду, Тужилаштву, ОХР-у, ПИК-у налазе се само у главама унитариста и силеџија из Америке и Британије

17/10/2023

Професор уставног права Синиша Каран изјавио је да ријечи о Суду БиХ, Тужилаштву, ОХР-у, високом представнику, Савјету за имплементацију мира и Кристијану Шмиту нико неће наћи нити моћи прочитати у Дејтонском мировном споразуму, јер те креатуре налазе се искључиво у главама унитариста и силеџија из Америке и Велике Британије.

 

 

– Превара је разоткривена – БиХ је приватна држава без устава! Туђини су себи направили приватну државу која нема Устава и то уз помоћ квислинга који су је у руке окупатора предали без испаљеног метка. Ни Срби, ни Хрвати ни Бошњаци нису дали сагласност за овакву државу. Да ли гаранти Дејтонског мировног споразума знају да је он прекршен, унакажен? Данас се чак морамо запитати и да ли тај споразум уопште постоји?! – истакао је Каран за Срну.

Он је оцијенио да политика не само да је ушла у правосудну сферу, она је згазила све пред собом.

– ОХР и Савјет за имплементацију мира, уз свесрдну помоћ Бошњака, уништили су и домаће и међународно право – рекао је Карана за Срну, нагласивши да се Република Српска сада налази у вихору уништавања усаглашеног уставног оквира, јер је унитаризација БиХ на врхунцу!

– Дођош Шмит са својим слугама хоће по сваку цијену да сломи отпор Републике Српске. Нека он и сви остали душебрижници узму и прочитају најкраћи Устав на свијету: Анекс четири Дејтонског мировног споразума, и нека га проучавају и данима и ноћима – поручио је Каран.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести