НОВОСТИ

Мазалица: Крајњи политички домет Тривићеве функција самопроглашене квазипредсједнице Српске

07/06/2024

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица изјавио је да Јелена Тривић покушава да унесе раздор и баци љагу на предстојећи Свесрпски сабор и да је очигледно да у Београд не иде са намјером да промовише српско јединство и слогу, већ да, по налогу својих страних ментора, изазове подјеле и свађе.

Срђан Мазалица

– Због тога је њена изјава хит дана на свим сарајевским порталима, истим онима који свакодневно воде бруталну кампању против предсједника /Републике Србије Александра/ Вучића и предсједника /Републике Српске Милорада/ Додика. њене изјаве су музика за сарајевске уши, као и за све оне који не желе добро Републици Српској и Србији – истакао је Мазалица коментаришући изјаву Тривићеве да ће присуствовати Свесрпском сабору на којем ће указати на, како каже, “штету коју Милорад Додик наноси српском народу”, те да би, према њеном мишљењу, најбоље било када би саопштио да се повлачи из политичког живота и да ће угасити СНСД.

 

То што прижељкује распад СНСД-а и повлачење предсједника Додика, рекао је Мазалица, није ништа друго до фантазија узрокована нереалном и, најблаже речено, нездравом амбицијом да се по сваку цијену докопа власти.

 

– Крајњи политички домет Тривићеве је функција самопроглашене квазипредсједнице Српске, што је трајна срамота и једино по чему ће се сутра памтити њено учешће у политичком животу Републике Српске – констатовао је Мазалица.

Коментари

0

Пошаљи коментар

Остале Вијести