НОВОСТИ

ЗБОГ ЊЕНЕ ХУМАНОСТИ, МОЖДА ЈЕ ПРОГЛАСЕ ЗА СВЕТИЦУ! Знате ли ко је Јелена Савојска и зашто је тражила дворску даму из Србије? |

ИДЕМО ЛИ ЊИХОВИМ СТОПАМА? Стефан Немања и Стефан Првовенчани су стварали државу, а Свети Сава је испунио духовним и културним садржајима! |

Коме смета суверенистичка политика Српске и пријатељска веза са Мађарском? |

Цвијановић: Јефтин популизам без уставног утемељења, имовина припада ентитетима |

Рунић: Додик окупља српски народ и подршка је Србима у ФБиХ |

Амиџић-Шелдон: Свјетска банка наставља да пружа снажну подршку БиХ |

Убијени бијељински инспектор био на дужности; Осумњичени предат Тужилаштву |

Влада Српске: Више новца за права из система социјалне, дјечије и породичне заштите |

Додик: “Граница постоји” има историјски значај, бранимо нашу имовину |

ДЕМОС против скупљег паркинга у Бањалуци; Босанчић предао иницијативу Уставном суду |

Мехмедовић не престаје са увредама: Република Српска му устајала бара

04/09/2023

Посланик у Представничком дому парламента БиХ Шемсудин Мехмедовић не престаје са увредама.

 

 

Познат по томе што је током рата био главна подршка муџахединима који су на Озрену сјекли главе Србима.

Након што се јуче острвио на Републику Српску, данас је отишао и корак даље, па је за Републику Српску рекао да је устајала бара.

Устајала бара, то је нови епитет који је Шемсудин Мехмедовић дао Републици Срспкој. И ту се Мехмедовић није зауставио. Засметале су му и Жељка Цвијановић и Сања Вулић. Њихове изјаве за њега су крекетање.

“Неће крекетање засјенити суштину проблема. И ми коња за трку имамо. Вулићка је само још један шум из устајале баре која се Република Српска зове”, рекао је Мехмедовић.

На одговор није дуго чекао. Само још једна у низу потврда да БиХ највећу штету праве они који је тобож бране, јер нису у стању ништа сами урадити одговара Жељка Цвијановић.

“Нечувено је шта су све у стању да изјаве поједини бошњачки политичари, а да при томе вјерују да ће њих и државу коју наводно бране неко сматрати озбиљним. Као српски члан Предсједништва БиХ и као грађанин имам право да учествујем у било којим протестима за које оцијеним да су оправдани”, поручује српски члан Предсједништва Жељка Цвијановић.

Мехмедовић треба да зна да у мутним барама поред жаба живе и крокодили, јасна је Сања Вулић, шеф клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ.

Република Српска је опредијељена за Дејтонску БиХ у којој позивамо на мир и суживот за разлику од њега који је опредијељен искључиво и само за исламску БиХ.

“А ја да сам на његовом мјесту не би слала коње на крокодиле. Нека не мисли да ће Српски народ било каквим пријетњама застраштити сигурно не неко ко је мирно гледао и ћутао и ликовао док су се одсијецале српске главе на Озрену вјероватно и аплаудирао муџахединима и припадницима Армије БиХ”, каже Сања Вулић.

Изјаве попут Мехемдовићеве само доприносе подизању тензија, како полтичких тако и међуетничких, оцјена је безбједњака. Ово користи кажу само политичарима који траже властиту афирмацију а грађанима БиХ прави штету.

“Господин Мехмедовић би требало много тога да објасни из неке своје прошлости. За то постоје надлежни органи који очито не реагују. Када је у питању Република Српска њени грађани учиниће све да заштите своје институције. Управо то се видјело и ових дана. Подсјећају из Српске да је Мехемдовић био учесник рата који је на ивици да одговара за своје злочине”, рекао је Предраг Ћеранић, декан Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањалуци.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести