НОВОСТИ

Млади Српске поручили из Сочија: Не дамо Српску

06/03/2024

Млади из Српске који присуствују Свјетском фестивалу младих у Сочију пружили су подршку предсједнику Српске Милораду Додику и в.д. директора Службеног гласника Милошу Лукићу уочи данашњег заказаног рочишта.

Једна од учесница овог Фестивала је и предсједница Младих социјалдемократа Ивона Пејашиновић која је истакла да млади људи морају стати у одбрану права и правде.

 

– Да би се судило предсједнику Додику и господину Лукићу због непоштовања високог представника, високи представник би требао да постоји –  рекла је Пејашиновићева.

 

Истакла је млади широм Републике Српске препознају да је ово монтирани политички процес против институција Републике Српске, све због покушаја отимања надлежности које нам Дејтоном загарантоване.

 

– Сматрамо да сви морамо бити јединствени и послати поруку да нећемо дозволити да нам нарушавају наше право и на силу желе да отму оно што нам законито припада. Судити се може само некоме ко је крив, зато смо се данас окупили и из братске Русије шаљемо подршку предсједнику Додику и господину Лукићу – рекла је Пејашиновићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести