НОВОСТИ

На улицама Бањалуке и Аеродрому билборди добродошлице делегацији Србије

03/08/2023

У Бањалуци су постављени билборди добродошлице делегацији Србије у Републику Српску. Постављене су и заставе Српске и Србије.

 

У највећем граду Српске постављен је билборд на којем се налазе предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједник Србије Александар Вучић из поруку “Сложно у нове побједе!”.

 

На бањалучком Аеродрому билборд добродошлице делегацији Србије у Републику Српску.

 

Делегација Србије, предвођена предсједником Александром Вучићем, започиње дводневну посјету Републици Српској. На бањалучком аеродрому све је спремно за долазак делегације Србије.

 

Вучић ће данас, са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и српским чланом Предсједништва Жељком Цвијановић, у Српцу посјетити новоизграђени вртић “Србија”.

 

Званичници Српске и Србије ће сутра у Приједору присуствовати обиљежавању Дана сјећања на страдале и прогнане Србе у погрому “Олуја”. Такође ће положити вијенце на спомен-обиљежје на Петровачкој цести.

 

Претходно ће у Бањалуци бити одржан састанак Додика, Вучића и српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

 

За сутра је предвиђена и сједница Савјета Републике Српске и Србије и потписивање Споразума о изградњи два меморијална центра посвећена јасеновачким жртвама.

 

Преносе, укључења и специјалне емисије поводом посјете делегације Србије можете пратите на нашем програму и порталу.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести